Hirdetés

BRÉKING: Tom Cruise-zal együtt befutott a hetedik Mission: Impossible előzetese

|

A Mission: Impossible franchise duplarészes fináléjának első fejezete nem fogja vissza magát.

Hirdetés

2018-ban látott napvilágot a Mission: Impossible széria hatodik epizódja, amely az Utóhatás névre hallgatott. Sajnos a COVID miatti leállások betettek a hetedik filmnek, ami Tom Cruise dédelgetett franchise-át illeti, ugyanis 2021 és 2022-vel ellentétben végül jövőre, 2023. július 14-én érkezik csak az amerikai mozikba. A Dead Reckoning Part One címre keresztelt film az akció-kémszéria duplarészes fináléjának még csak az első fele, a nyolcadik, záró epizódot majd 2024 nyarán kaphatjuk kézhez, pontot téve ezzel harminc évre és az egyik - ha nem a - legnívósabb akció franchise-ra.

Hirdetés

Ennek a megfelelően dübörög a trailer is rendesen, Tom Cruise ha pedig épp nem a kilométer-, úgy az adrenalinhiányát pótolja valamilyen eszeveszett akrobatikus mutatványban - ahogy azt az előzetes utolsó képei is sejtetik. Nézzétek meg ti is, érdemes: 

Magyar:

Angol:

A Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One tehát jövő nyáron lesz látható exkluzívan a mozivásznon, olyan sztárparádéval, mint Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Esai Morales, Shea Whigham, és a legelső epizódban Kittridge-t alakító Henry Czerny. Várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.