Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott a Legendás állatok: Dumbledore titkai

|

Nagy összecsapást sejtet az első kedvcsináló, már magyarul is.

Hirdetés

Az elhúzódó forgatások, a COVID okozta nehézségek, valamint Johnny Depp kálváriája (ugye az előző részben ő alakította Grindelwaldot, azonban a magánéleti botrányai miatt a stúdió lecserélte Mads Mikkelsenre) következtében a szokottnál jóval többet kellett várni a rajongóknak, hogy visszatérhessenek a varázslók világába. A várakozásnak azonban hamarosan vége, hiszen tavasszal végre megérkezik a Legendás állatok: Dumbledore titkai, amihez most befutott az első előzetes szinkronos változata.

Hirdetés

A történet szerint Dumbledore mélyen a háborús övezetbe küldi Salmandert és csapatát, valamint a cím is azt sejteti, hogy a Jude Law megformálta fiatal professzornak kiemelkedő szerepe lesz a folytatásban. Nem is csoda, hiszen a kánon szerint közte és Grindelwald között nemcsak barátság, hanem romantikus vonzalom is kialakult, erre pedig már az előző részben is kaptunk utalást.

Szinkronos:

Feliratos:

A Legendás állatok: Dumbledore titkai 2022. április 14-én debütál a hazai mozikban a Harry Potter-veterán David Yates rendezésében, főszerepben pedig feltűnik még Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol, Callum Turner, Dan Fogler, Jessica Williams és Poppy Corby-Tuech.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.