Hirdetés

Brie Larsont végre újra drámai főszerepben láthatjuk a Lessons in Chemistry előzetesében

|

Igazi presztízssorozatnak tűnik az Apple TV+ szériája.

Hirdetés

Az 1950-es évek televíziós kultúrája a mából nézve már nagyon távolinak tűnő világ. A médium első nagy korszakában a különböző műsorok és sorozatok a nukleáris család szentségét, illetve a klasszikus férfi és női szerepeket hirdették. Ám volt, aki belülről bomlasztotta a rendszert…

Egy ilyen úttörő történetét meséli a Lessons in Chemistry című sorozat, amelyben Brie Larson egy olyan nőt alakít, aki mindig is tudós szeretett volna lenni. Terveit azonban keresztülhúzta, hogy fiatalon teherbe esett. Elbocsátották munkahelyéről, és úgy tűnt, semmi esélye a visszatérésre. Ám nem sokkal később munkát kapott egy televíziós főzőműsorban, a receptek helyett azonban tudományos tényekkel és feminista üzenetekkel próbálta felnyitni a show célközönségének szemét. 

Hirdetés

A széria már csak azért is különlegesnek ígérkezik, mert mióta A szobával megkapta az Oscar-díjat, Brie Larsont elkerülték az igazán nagyívű drámai szerepek, ez a sorozat viszont épp ilyennek tűnik. Mindenki kedvenc Marvel kapitányán kívül többek között Lewis Pullman (Top Gun: Maverick, Húzós éjszaka az El Royale-ban), Aja Naomi King (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Életrevalók), Thomas Mann (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni, Project X), Kevin Sussman (Agymenők, Majdnem híres) és Beau Bridges (Homeland, Csillagkapu) is feltűnik majd a sorozatban. 

A Lessons in Chemistry első epizódjai október 13-án érkeznek az Apple TV+-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.