Hirdetés

Előzetesen a Britney Spears gyámsági botrányáról szóló Netflixes dokumentumfilm

|

Napokon belül pedig már debütál is az alkotás.

Hirdetés

Ha hihetünk a Netflix ígéretének, akkor hamarosan az egész világ megismerheti Britney Spears elmúlt 13 évének történetét, hiszen egy dokumentumfilmet készítettek az énekesnő apja gyámsága alatt töltött időszakáról, amelyet már a héten nézhetünk is a streamingszolgáltató kínálatában. Ehhez érkezett meg nemrég az első előzetes.

Hirdetés

Aki nem követte volna, vagy egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy miről is van szó: a tényfeltáró dokumentumfilm Britney Spears harcát mutatja be az apja ellen, aki ellen azért indított jogi eljárást az elmúlt hónapokban, mert szerinte bántalmazó módon visszaélt és visszaél a fölötte való gyámsággal, amely 2008 óta tart, megfosztva őt minden önállóságától.

A Britney vs Spears rendezője Erin Lee Carr (Mommy Dead and Dearest, I Love You, Now Die), és bár az még nem világos, hogy pontosan mit is tárhat fel a dokumentumfilm, a kedvcsináló azt sugallja, hogy sokkoló új részleteket fogunk megtudni az ügyről. Ráadásul a hírek szerint rengeteg olyan ember szerepel majd benne, akik közel állnak Spears-hez, vagy fontos szerepet töltenek be életében, miközben a dokumentumfilm állítólag már több mint egy éve készül. A Britney vs Spears szeptember 28-án érkezik a Netflix kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.