Hirdetés

Broken - Előzetesen Tim Roth és Cillian Murphy drámája

|

A semmiből bukkant elő a (többek között) két kedvenc színészem főszereplésével készült Broken című dráma, melyet az elsőfilmes Rufus Norris hozhatott tető alá.

Hirdetés

A derült égből villámcsapásként érkező trailerek táborát erősíti a Broken című dráma, melyben a 28 nappal később és a Batman: Kezdődik sztárja, Cillian Murphy, valamint a Hazudj, ha tudsz és A hitetetlen Hulk színésze, Tim Roth viszik a pálmát. Mellettük feltűnik még a Skyfall-ban esélyt kapó Rory Kinnear és az Angelina Jolie által rendezett A vér és méz földje női főszereplője, Zana Marjanovic is. A Broken projektet az elsőfilmes Rufus Norris készíti Daniel Clay regényéből merítve, melyben egy fiatal lány életének gyökeresen való megváltozását láthatjuk, miután szemtanúja lesz Észak-Londonban egy erőszakos támadásnak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.