Hirdetés

Brutális a Daredevil 3. évadának előzetese

|

A sötétség csak a sötétségre válaszol.

Hirdetés

A Netflix megörvendeztetett minket a Daredevil 3. évadának előzetesével, amelyben olyan mély ponton láthatjuk majd Matt Murdockot (Charlie Cox), mint még soha. New York City fenegyerekének nem csupán a frissen szabadult Wilson Fiskel (Vincent D'Onofrio) kell szembenéznie, hanem igazságosztó alteregójának imposztorával is, aki aktívan dolgozik azon, hogy besározza a Daredevil nevet.

Hirdetés

Mindenki halottnak hitte Matt Murdockot a Defenders eseményei után. Noha túlélte az épület leomlását mégis egy megtört emberként tér vissza a 3. évadban, akinek kétségei vannak a jövőre nézve, mind igazságosztó, mind pedig ügyvéd szerepében. Legrégebbi ellenfele, Wilson Fisk kényszeríti végül döntésre. Választania kell, hogy végleg elhúzódjon a világ elől, vagy azzá a hőssé válljon, akinek korábban látni szerette volna magát.

A Marvel's Daredevil 3. évada október 19-én érkezik a Netflixre. Főbb szerepekben még Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Joanne Whalley (Maggie nővér), Wilson Bethel (Benjamin Poindexter, azaz Bullseye) és Jay Ali (Rahul "Ray" Nadeem).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.