Hirdetés

Brutális első előzetest kapott Ridley Scott sci-fi sorozata, a Raised by Wolves

|

Világvége, robotok, vérengző szörnyek és bőr alá kúszó atmoszféra - úgy néz ki, Scott hazatalált.

Hirdetés

A Raised by Wolves, vagyis a Ridley Scott nevével fémjelzett sci-fi sorozat még októberben hallatott magáról, de azóta semmi kézzelfogható nem érkezett róla. A minap viszont nem csak egy gyönyörű és megkapó poszter debütált, amelyet órákig lehetne nézni, de még egy brutális előzetest is kapott a sorozat. Habár nem a Raised by Wolves fogja feltalálni a spanyolviaszt, ez tisztán látszik is, azonban rendkívülinek és vérpezsdítőnek tűnik az előzetes alapján.

Hirdetés

A történet egy világvégi kis bolygón játszódik, ahol két android azt a feladatot kapja, hogy neveljen fel egy csoportnyi embergyermeket. Ám, ahogyan lenni szokott a hasonszőrű történeteknél, fosztogatók és egyéb rongyos kinézetű, szúrós szemű emberek törnek rájuk, az androidoknak pedig mindenáron meg kell védeniük a gyermekeket. Ridley Scott rendezte az első két epizódot, de fia, Luke Scott is kivetette részét, ő készített három további részt.

A Raised by Wolves szeptember 3-án debütál az HBO Maxon, és még ebben a hónapban a hazai HBO GO-n is elérhető lesz. Az első évad egyébként kereken 10 epizódot számlál. Ti mit szóltok hozzá, meggyőzött az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.