Hirdetés

Brutális erőszakot ígér a Chainsaw Man anime trailere

|

Újabb elborult alapötlet Japánból.

Hirdetés

Ha lehet hinni a trailernek, akkor még idén megkapjuk egy népszerű, de igencsak erőszakos manga adaptációját. A Chainsaw Man pont azt nyújtja, amit a címe is ígér: azt az őrült és vérgőzös víziót, mint amit egy láncfűrészes ember hallatán el tudunk képzelni.

Hirdetés

Az eredeti manga, melyben egy Dendzsi nevű fiatal egy Láncfűrész Démonnal osztozik a saját testén, 2018 és 2020 között futott, és több mint 12 millió példányban kelt el, ilyen népszerűséget követően pedig nem csoda, hogy az animékre szakosodott MAPPA stúdió tavaly bejelentette, hogy animét készítenek a történetből annak minden erőszakosságával együtt. A trailer pedig kétséget sem hagy afelől, hogy ezt az ígéretüket be is tartják.

A tengerentúlon időközben a Crunchyrollhoz kerültek a forgalmazási jogok, így a japán premier után nem sokkal angol nyelven is megnézhetjük a Chainsaw Mant, ami valószínűleg az itthoni anime rajongók előtt is megnyitja a megtekintési alternatívák kapuját.

Ti olvastátok esetleg az eredeti mangát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.