Hirdetés

Bryan Mills akcióba lendül az Elrabolva sorozat első előzetesében

|

Megérkezett a Liam Neeson Elrabolva filmjei által inspirált sorozat előzetese.

Hirdetés

Luc Besson (Az ötödik elem, Léon, a profi) producer vezetésével érkezik a filmkészítő ikonikussá vált akció-franchiseának bővítése. A sorozat az amerikai hadsereg egy kölönleges egységének egykori tagját, Bryan Mills-t követi, akit a Vikingekből ismert Clive Standen alakít. A sorozatbéli karakterének egy személyes tragédiát kell feldolgoznia, amelyben nagyban segíteni fog neki az, hogy a CIA berkeiben újra hasznosíthatja a pályája során tökélyre fejlesztett különleges képességeit.

Hirdetés

A stábot Jennifer Beals, Brooklyn Sudano, Monique Gabriela Curnen, Gaius Charles, Michael Irby, James Landry Hébert és Jose Pablo Cantillo teszik egésszé. Alexander Cary (Homeland: A belső ellenség, Hazudj, ha tudsz!) forgatókönyvíró és produerként is jelen van a projektben, míg Luc Besson, Matthew Gross, Edouard de Vésinne, Thomas Anargyros és Alex Graves szintén produceri feladatokat látnak el. Az Elrabolva 2017. február 27-én mutatkozik be az NBC műsorán.

Az eredeti Elrabolva film 2009-ben került a mozikba és meglepően jól, 226 millió dolláros bevétellel hagyta ott a pénztárakat. 2012-ben és 2014-ben még két folytatás érkezett, amelyekkel összesen 929 millió dollárt hozott a konyhára a trilógia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.