Hirdetés

Bullet to the Head - Nemzetközi Trailer

|

Ma napon megérkezett a Bullet to the Head című akciófilmhez a nemzetközi előzetes.

Hirdetés

Silvester Stalonne nem pihen, megpróbál mindent kihozni magából. A következő filmje se lóg ki a többiből. Csihi-puhi, dirr-durr. De, kell ennél több? A Bullet to the Head egy igazi akciófilm lesz, mint a Feláldozhatók, azonban Stalone most egy visszafogottab stábbal darál. Minden esetre a trailer nagyon keményre sikeredett, kiváncsián várom, hogy még hányszor akarja "ugyanazt" a filmet lenyomni a torkunkon, és a közönség erre mennyire lesz vevő.  A fimben Stalonne mellett még feltűnik Jason Momoa, Christian Slater, Sarah Shahi, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Sung Kang, Jon Seda és Holt McCallany. A filmet 2013.02.01 -én mutatják majd be az amerikai mozik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.