Hirdetés

Bullet to the Head - Stallone akciózik az első előzetesben

|

A korábban Headshot néven futó projektet A 48 óra és a Vitathatatlan készítője, Walter Hill tervezi, a főszerepben pedig Sylvester Stallone akciózik. Most bemutatkozik a film legelső trailere!

Hirdetés

A 2013. február elsejére datált akció középpontjában egy New Orleans-i bérgyilkos (Stallone) áll, aki egy nyomozóval (Sung Kang) karöltve elindul felkutatni egy olyan kettős gyilkosság tettesét, aki mindkettejükre hatalmas veszélyt jelent. A nyomok egészen a felső körökig vezetnek... A Bullet to the Head főbb szerepeiben Stallone mellett Jason Momoa, Christian Slater, Adewale Akinnouye-Agbaje és Sung Kang látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.