Hirdetés

Bullet to the Head - Trailer #2

|

Újabb előzetessel támad a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Bullet to the Head akció, amely bár nem vonultat fel annyi sztárt, mint A feláldozhatók, a trailer tempója mégis belevaló.

Hirdetés

Jimmy Bobo, a bérgyilkos (Stallone), és Taylor Kwon, a nyomozó összefognak, miután mindkettőjük társát és barátját meggyilkolja egy közös ellenségük. Bosszút állnak, nem kímélve senkit és semmit. Útjuk New Orleans-tól egészen Washingtonig vezet. A fimben Stalonne mellett még feltűnik Jason Momoa, Christian Slater, Sarah Shahi, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Sung Kang, Jon Seda és Holt McCallany. A Bullet to the Head akciót a 48 óra, Az utolsó emberig és a Vitathatatlan rendezője, Walter Hill készítette, a premier pedig 2013. február elseje, a magyar dátum még nincs kőbe vésve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.