Hirdetés

Bully - Trailer

|

Megjelent az Emmy-díjas Lee Hirsch dokumentumfilmjének előzetese, amely az amerikai családok nagy részét érintő problémával: a fiatalok erőszakosságával, s egymás terrorizálásával foglalkozik.

Hirdetés

A szomorú témát öt családon keresztül szeretnék bemutatni, akik között vannak olyan szülők, akiknek gyermeke öngyilkos lett a folyamatos bántalmazások miatt, vagy akiknek kislányát bebörtönözték, mert önvédelemből fegyvert vitt fel az iskolabuszra. A gyerekek közötti erőszakosságról a hatóságok nem igazán beszélnek, a téma süket fülekre talál, így a készítők remélik, hogy a film felnyitja azok szemét, akiknek szól. Az Amerikai Mozgókép Szövetség (MPAA) a nyelvezete miatt egyelőre Rated R besorolásúnak nyilvánította a filmet, ami azt jelenti, hogy 17 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett tekinthetik meg. A stúdió (The Weinstein Company) viszont megpróbálja elérni, hogy PG-13 besorolást kapjon, hiszen úgy azok is megtekinthetnék, akiket a legjobban érint: a gyerekek. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.