Hirdetés

Byzantium - Klip Az interjú a vámpírral rendezőjétől (18+)

|

Gyomorforgató mozgóképpel jelentkezett Neil Jordan, Az interjú a vámpírral készítője, de a Byzantium legelső anyaga sokak számára felkavaró és gyomorforgató lehet, ezért kizárólag felnőtteknek ajánljuk!

Hirdetés

Neil Jordan képtelen elszakadni a vámpírós témától és újfent hasonló koncepciót álmodott a vászonra, ráadásul nem panaszkodhat a filmre aláírt stábra sem, hiszen csatlakozott Gemma Arterton (akivel már a Tamara Drewe esetében is együtt dolgoztak), Saoirse Ronan (Hanna, Komfortos mennyország) és Johnny Lee Miller (Aeon Flux, Trainspotting) is. A sztori szerint a két lány egy csendes, jelentéktelen angol kisvárosba érkezik, és azt állítják magukról, hogy vámpírok. A lakosok természetesen nem hisznek nekik, ám mikor egymás után tűnnek el a helyiek, egyre többen kezdik úgy gondolni, hogy talán a két titokzatos idegen áll a dolgok háta mögött, és akár valóban vámpírok lehetnek. A forgatókönyvet a Jane Eyre és a Tamara Drewe írója, Moria Buffini körmölte, a megjelenésre még 2012-ben lehet számtani.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.