Hirdetés

Cargo trailer - Martin Freeman zombivá válik

|

A Sherlock sorozat Dr. Watsonját láthattuk már zombik között a Haláli hullák hajnalában, azonban legújabb filmjében nincs helye a mókának, mivel egy érzelmes drámát kapunk.

Hirdetés

2013-ban megjelent egy megrázó kisfilm, a Cargo, amelyben zombiapokalipszis közepén járunk, amikor is egy autóbalesetet követően egy három fős család női tagja átváltozott, valamint megharapta az apát is. Utóbbi úgy dönt, hogy mielőbb biztonságos helyre viszi gyermeküket, mielőtt maga is élőhalottá válik. Ha még nem tettétek volna, mindenképpen nézzétek meg, hét perc az egész. 

Hirdetés

A rövidfilmet készítő páros, Yolanda Ramke és Ben Howling egész estés filmet álmodtak az alkotásukból, amelyet a Netflix fog bemutatni Martin Freeman (Sherlock, Amerika Kapitány: Polgárháború, A hobbit trilógia, Galaxis útikalauz stopposoknak) főszereplésével. Az Ausztráliában játszódó, szívszorító történet május 18-án kerül fel a streaming szolgáltatóra, nézzétek meg hozzá a trailert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.