Hirdetés

A Carnival Row teljes előzetese továbbra is egy gyönyörű fantasy-sorozatot ígér

|

Érdemes lesz odafigyelni az Amazon új sorozatára.

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk nektek az Amazon nem mindennapi élményt ígérő új fantasy-sorozatáról, ami Orlando Bloom, Cara Delevingne, Jared Harris és Indira Varma személyében igazi sztárparádét vonultat fel a főszerepeiben. A vért és az erőszakot látszólag egyáltalán nem mellőző széria egy emberek és különleges lények lakta steampunk világba kalauzolja el a nézőit, amibe most újabb, minden korábbinál tartalmasabb betekintést nyerhetünk hetekkel a premier előtt.

Hirdetés

A Carnival Row címre keresztelt sorozatban a világot háború sújtja, amiben az emberek különféle mágikus lényeket próbálnak levadászni. Ahogy az persze lenni szokott az ilyen történeteknél, egy Vignette Stonemoss (Delevingne) nevű tündér beleszeret egy nyomozóba Rycroft Philostrate (Bloom) személyében, aki elviszi az emberek elől a lányt Carnival Row különleges lények által benépesített, de felettébb nyugtalanító városába. A képsorokból ítélve a szerelmük nem lesz hosszú életű, és Vignette-nek egyedül kell boldogulnia a továbbiakban ebben az új, egyébként szemet gyönyörködtető környezetben.

Nézzétek meg magatok is ebben a kétperces kedvcsinálóban, hogy milyen különleges élménnyel kecsegtet az Amazon augusztus 30-án startoló fantasy-ja: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.