Hirdetés

Véres előzetesen a Castlevania 2. évada

|

Megkapta első kedvcsinálóját a Netflix játékadaptációjának második szezonja, emellett egy megjelenési dátummal is gazdagabbak lettünk.

Hirdetés

Amilyen kis rövidke volt a Castlevania animációs széria első évada, annál inkább profi és remekül megvalósított néhány rész benyomását keltette, ami bevezető gyanánt tökéletesen működött, de már akkor is éreztük, hogy ebből bizony sokkal több epizód dukál. Arról is írtunk, hogyha más játékadaptációkkal vetjük össze a Castlevaniát, akkor bizony a kritikusi értékelések alapján máris a csúcson van.

Hirdetés

A lejjebb látható előzetesben együtt láthatjuk az első évad végén összeverbuválódott három fős csapatunkat, akik megpróbálják megakadályozni Draculát a világelpusztító szándékában. Az első évadhoz hasonlóan az új részek is kifejezetten explicit erőszakot és vérengzést fognak ábrázolni, ahogy azt az alapanyag megköveteli, de újdonságként felbukkannak Dracula tábornokai is.

A Castlevania második évada október 26-án jelenik meg a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.