Hirdetés

Celeste and Jesse Forever - Trailer és poszter

|

A film a Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be és elég jó kritikákat kapott. Egy párról szól (Rashida Jones és Andy Samberg), akik bár elválnak, barátként együtt maradnak. Az előzetest és a posztert nézhetitek most meg.

Hirdetés

A filmet Rashida Jones és Will McCormack írta, Lee Toland Krieger pedig megrendezte. A trailer kevésbé vicces, inkább a szakítás drámájára helyezi a hangsúlyt. Celeste (Jones) karrierista nő, aki harmincéves korára megelégelte Jesse (Samberg) tétlenségét, így szakít vele. A barátságnak viszont nem vetnek véget, így ugyanúgy egymás mellett maradnak és másokkal is randizgatnak. Persze a lány rájön, hogy nem kellett volna elengednie szerelmét, hiszen még mindig vannak érzései iránta. A film további szereplői: Elijah Wood, Chris Messina, Emma Roberts és Ari Graynor. A premierdátum augusztus harmadika.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.