Hirdetés

Cell Trailer - Samuel L. Jackson és John Cusack zombik elől menekülnek

|

Megérezett a legújabb Stephen King adaptáció előzetese, amelyben egy zombiapokalipszis közepén találják magukat főhőseink.

Hirdetés

Csakhogy az élőhalottak támadásának nem egy vírus, hanem maga a technológia az okozója.

Hirdetés

Miután valaki egy különös jelet sugároz a világ összes mobil hálózatán, ezzel a népesség nagy részét vérszomjas zombikká változtatva, Clay Riddell (John Cusack) két másik túlélővel kiegészülve (Samuel L. Jackson és Isabel Fuhrman) megkísérelnek átkelni New England maradványain, hogy megtalálják Clay fiát. A filmet Tod Williams (Parajelenségek 2) rendezi, Stephen King Cell (A mobil) című 2006-os regénye alapján. A forgatókönyv írásában a szerző is részt vett, Adam Allecaval kiegészülve, aki a 2009-es Az utolsó ház balra elkészítéséért is felelt. Egyelőre nem tudjuk, hogy nálunk bemutatják-e a filmet, de a tengerentúlon 2016. július 8-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.