Hirdetés

Traileren a 69-es Kennedy-botrány feldolgozása

|

Megérkezett a Chappaquiddick első trailere, ami Ted Kennedy kényes ügyét dolgozza fel.

Hirdetés

A Chappaquiddick cím egy massachusettsi kis szigetre utal, ahol Ted Kennedy szenátor, John F. Kennedy testvére 1969-ben véletlenül vezetés közben lehajtott egy hídról az alattuk lévő tóba. Míg Kennedy élve megússza a balesetet, asszisztense megfulladt a süllyedő autóban.

Hirdetés

Miután Ted Kennedy csak másnap reggel jelentette a balesetet, hatalmas botrány robbant ki az ügyből, ami nagy hatással volt politikai pályafutására és a szóbeszéd szerint emiatt nem indult a következő elnökválasztáson. A John Curran (Se barátság, se szerelem, Színes fátyol) rendezésével készülő Chappaquiddick olyan színészeket vonultat fel, mint Jason Clarke, Kate Mara és Ed Helms.

A Chappaquiddick 2018. áprilisában lesz látható az Egyesült Államokban, magyar premier még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.