Hirdetés

Charlie Cox hamarosan egy izgalmasnak ígérkező kém-thrillerben fog felbukkanni a Netflixen

|

Ezúttal is egy sorozatban vállalt főszerepet a színész.

Hirdetés

Több mint négy évvel azután, hogy a Daredevil három évad után befejeződött, Charlie Cox hamarosan visszatér a Netflixre a streaming szolgáltató még idén induló kém-thriller sorozatának, a Treasonnek a főszerepében. Ehhez érkezett meg nemrég az első előzetes.

Cox egy Adam Lawrence nevű tapasztalatlan MI6-ügynököt alakít majd, akit váratlanul kiválasztanak az ügynökség vezetőjének, miután mentora majdnem meghalt egy merényletkísérletben.

Hirdetés

Ám amikor a múlt utoléri őt Kara, egy orosz kémnő formájában, kénytelen mindent és mindenkit megkérdőjelezni az életében, ugyanis egy olyan összeesküvésbe csöppen, amelyben kettős ügynökként kell tevékenykednie. Eközben pedig egy bonyolult kapcsolat alakul ki Kara, Adam és a felesége, Maddy között; három ember, akik megpróbálják leleplezni egymás titkait, eligazodni a politikai és diplomáciai kapcsolatokban, miközben ragaszkodnak a magánéletükhöz és azokhoz, akiket a legjobban szeretnek.

Cox mellett olyan nevek tűnnek fel még fontos szerepben, mint Ciarán Hinds (Belfast, Trónok harca), Olga Kurylenko (A Quantum csendje, Feledés), és Oona Chaplin (Trónok harca). A limitált sorozatként hirdetett Treason december 26-án érkezik a Netflixre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.