Hirdetés

Charlize Theron halhatatlanként vág pofán mindenkit A halhatatlan gárda előzetesben

|

Meglőheted, de meg nem ölheted.

Hirdetés

Charlize Theronnak egyszerűen jól állnak a badass szerepek. Ezen mondjuk kár is lenne meglepődni, hiszen a színésznő már a Mad Max: A harag útjában, majd később az Atomszőkében is olyan oldalát mutatta meg a közönségnek, ami után teljesen érthető, hogy Theron a következő filmjével sem szeretett volna túlzottan messzire kerülni a már bevált formulától. 

Hirdetés

Legalábbis ezt ígéri nekünk a Netflix és a Skydance koprodukciójában készülő A halhatatlan gárda legelső kedvcsinálója, melyben az azonos című képregényt feldolgozva, Theron ezúttal halhatatlan zsoldosként igyekszik titokban tartani a kilétét egy a technika által átitatott világban. Bár a történet első blikkre nem tűnik túl csavarosnak, viszont a film jól láthatóan nem is itt szeretne majd nagyot villantani, hanem sokkal inkább a kiválóan megkoreografált akciójeleneteiben, amikből bizony lesz néhány. A Gina Prince-Bythewood rendezésében készült filmben Theron mellett még olyan színészek tűnnek fel, mint Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, valamint Matthias Schoenaerts.

A halhatatlan gárda július 10-én érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.