Hirdetés

Hátborzongató az új Sabrina, a tiniboszorkány

|

A Netflix sorozatát olyan horrorok inspirálták, mint Az ördögűző, az első trailer alapján pedig meglehetősen parás lesz.

Hirdetés

A Riverdale alkotói nem kis fába vágták a fejszéjüket, hiszen azt a Sabrinát szeretnék megközelíteni egy komolyabb, sötétebb módon, amely 1996-tól 2003-ig futott "tiniboszorkány" alcímmel és egy jóval könnyedebb, humorosabb hangvétellel. Az új széria azonban nem ezen a sorozaton, hanem a képregényen alapul majd, így bőven van elég mozgásterük ahhoz, hogy a Rosemary gyermeke és Az ördögűző filmek által inspirálva horrorrisztikusabb vizekre evezzenek. 

Hirdetés

A Netflixre készülő Chilling Adventures of Sabrina első teaserében azt láthatjuk, ahogy a címszereplő (Kiernan Shipka alakításában) egy kifejezetten vérfagyasztó, sátáni szertartásos és halloweenes körítéssel ünnepli a 16. születésnapját, hiszen ekkor válik boszorkánnyá. A videóból az a karakter sem maradhatott ki, akit a leginkább kedveltünk a korábbi sorozatban. 

Az eredetileg a The CW-re készült show a Riverdale kísérőszériája lett volna, de végül a Netflix csapott le rá és rögtön be is rendelt belőle két évadot. A showrunner azonban ugyanaz, aki a Riverdale-é is, Roberto Aguirre-Sacasa, vele pedig garantáltan hajmeresztő lesz ez a sötét coming-of-age sztori. 

A Chilling Adventures of Sabrina október 26-án kerül fel a Netflixre, Sipkán kívül többek között Lucy Davisszel (Wonder Woman), Miranda Ottóval (A Gyűrűk Ura) és Michelle Gomezzel (Doctor Who). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.