Hirdetés

Kaliforniai országút-járőrök korhatáros kalandja – Chips trailer

|

Michael Pena és Dax Shepard főszereplésével újabb rendőrpáros vígjátékba illő történetét ismerhetjük meg tavasszal a Chips című filmben, melyhez korhatáros előzetes is érkezett.

Hirdetés

Mivel javában tombol a nosztalgia a 70-80-90-es évek iránt, egyáltalán nem meglepő, hogy újabb és újabb sorozatokat, filmeket készítenek eme "legendás" korszak alkotásai alapján. A legfrissebb a sorban a Chips nevű vígjáték lesz, mely az azonos nevű, 70-es években futott sorozatot veszi alapul, melyben két kaliforniai országúti rendőr tesz rendet a sztrádákon és a bűnözők között. A múltkori visszafogott előzetes után alig pár héttel a megjelenés előtt egy korhatáros trailert is kidobtak a készítők, hogy senki se felejtse el, hogy hamarosan érkezik a filmjük.

Hirdetés

A háromperces etapba elég sok mindent bezsúfoltak, félő is talán, hogy a jobb poénok többsége szintén el lett lőve, de ettől még továbbra is ígéretesnek tűnik. Nektek elnyerte a tetszésetek ez a kaliforniai Cobra 11 felállás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.