Hirdetés

Chris Pine a The Contractor előzetesében zúz

|

Nyakunkon egy új Jason Bourne?

Hirdetés

Chris Pine is rálép az egyszemélyes igazságosztók útjára, legalábbis a The Contractor első előzetese alapján jogosan feltételezhetjük ezt. A Paramount Pictures végre trailert villantott a filmhez, melyben Pine egy Harper őrmester nevű figurát alakít, aki a hadseregben töltött évek után nem képes fenntartani a családját. Pénzügyi nehézségei megoldásához kapóra jön a Ben Foster által alakított legjobb barát, aki egy titkos zsoldosseregbe való csatlakozás lehetőségét kínálja fel Pine-nak. Az első küldetés után azonban kérdések merülnek fel, hogy valóban a jó fiúk oldalára állnak-e, a hezitálás azonban Pine karakterére helyezi a célkeresztet.

Hirdetés

A The Contractort az a Thunder Road Films gyártotta, akik a John Wick franchise felvonásaiért is felelősek. A trailer legjobb pillanatai a Jason Bourne-filmek adrenalinlöketeit idézik meg, nem is beszélve a cselekmény hátterében húzódó konspirációról. A színészekre pedig igazán nem lehet panasz, hiszen a Pine-Foster duón kívül Kiefer Sutherland, Gillian Jacobs, Eddie Marsan és Florian Munteanu is feltűnnek. A rendezői székbe Tarik Saleh ült be, aki korábban a Westworld és a Ray Donovan sorozatokon működött közre.

A The Contractor április elsején debütál mozikban és digitális formátumban. Titeket meggyőzött Pine akcióhős szerepe a trailer alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.