Hirdetés

Chris Pratt akcióba lendül a The Terminal List előzetesében

|

Kő kövön nem fog maradni az Amazon Prime-on.

Hirdetés

Az Amazon Prime saját gyártású akciósorozatában, a The Terminal Listben Chris Prattet láthatjuk majd tengerészgyalogosként, amint marcona arccal rendet rak a környezetében, miután egy fontos küldetés során csapdába kerül és meghal az egész osztaga. A bosszú nem sokat várat magára, ám mindeközben a harctéren szerzett traumáival is meg kell küzdenie. 

Hirdetés

A Jack Carr azonos című regénye alapján készült tévésorozat forgatókönyvét David DiGilio jegyezte (ugyanő az executive producer is), a főszerepben pedig azt a Chris Prattet láthatjuk, aki A galaxis őrzői filmekben, valamint a Jurassic World-trilógiában is főszerepet játszott. Rajta kívül tiszteletét teszi még a sorozatban Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, valamint Jai Courtney. 

A sorozat az Indivisible Productions égisze alatt készült, a producerek között pedig ott láthatjuk Antoine Fuquát is, aki a Kiképzés, valamint A nap könnyeit is rendezte. A The Terminal List július elsején fog debütálni az Amazon Prime nevű streamingszolgáltatón. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.