Hirdetés

Hivatali karácsony trailer - ilyen egy igazán őrült ünnepi buli (Frissítve)

|

A legtöbben a munkatársaknak csak valamilyen jelképes ajándékkal készülnek az ünnepek alkalmából, azonban az Office Christmas Party szereplői láthatóan nagy hangsúlyt fektetnek az irodai party-ra, amely természetesen el is fajul.

Hirdetés

Josh Gordon és Will Speck (Sejtcserés támadás, Jégi dicsőségünk) már évekkel ezelőtt, 2010-ben szerették volna összehozni az irodai bulit a saját forgatókönyvükből, amit azóta többen is átdolgoztak, de most, 2016-ban végre megvalósulhatott az ötletük, méghozzá a saját rendezésükben.

Frissítés: Megérkezett a szinkronos előzetes is!

Hirdetés

Az Office Christmas Party fenti előzetese lényegében mindent elmond a történetről, így elöljáróban csak annyit róla, hogy egy kicsinek indult céges buli csúnyán elszabadul és a csapatépítés átváltozik az őrültségek éjszakájává. Ehhez olyan színészek asszisztálnak, mint Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, Courtney B. Vance, T.J. Miller és a legújabb Szellemirtó, Kate McKinnon.

A filmet külföldön december 9-én mutatják be, itthon valamikor decemberben várható (és remélhetőleg jobb lesz, mint a Mike és Dave). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.