Hirdetés

Cinco de Mayo - A Fűrész-filmek rendezőjének új horrorja

|

Május ötödikeként lehetne fordítani Darren Lynn Bousman legújabb filmjének címét, és stílusosan 2013. május ötödikén fog bemutatkozni a tengerentúlon.

Hirdetés

Darren Lynn Bousman (Repo, Fűrész 2-3-4) olyan tempóban készíti a filmeket, szinte klónoznia kellene magát, hogy mindegyiket időben kiadhassa és ne menjen sietsége a minőség rovására. A 2010-es Mothers Day után rögtön belevágott a felemás értékeléseket bezsebelő 11-11-11 c. horrorba, majd szinte el sem készült a projekt, és már a The Devils Carneval fedélzetén volt. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy utóbbit még be sem mutatták, de már készül a The Barrens és a Ninety, továbbá a Cinco de Mayo is. Utóbbi alkotás megkapta a legelső előzetesét, és nem tűnik vállalhatatlannak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.