Hirdetés

Cinderella - Teaser trailer+poszter

|

Hamupipőke élőszereplős moziverziója egy teaser trailerrel gazdagabb lett

Hirdetés

Kenneth Branagh nagy utat tett meg rendezői pályafutásában. Rendezett csavaros film noir-utánérzést (Meghalsz újra!), tömérdek mennyiségű Shakespeare-adaptációt (Hamlet, Sok hűhó semmiért, Ahogy tetszik), a Frankenstein-mitológiához is hozzárakta a saját magáét (Frankenstein). Az utóbbi időben pedig úgy tűnik engedett Hollywood csábításának és elkezdett a mainstream-ben utazni (Thor, Jack Ryan). Következő rendezése a Hamupipőke című klasszikus mese élőszereplős változata lesz, melynek már a szereplőgárdája is egész mutatós: Lily James-t láthatjuk majd Hamupipőke szerepében, de rajta kívül Cate Blanchett, Hayley Atwell, illetve Stellan Skarsgard is tiszteletét teszi majd a filmben. Az alább látható előzetes ugyan semmit nem fed fel a filmből, csak egy cipőt, de arra jó, hogy emlékeztessen minket a jövetelére.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.