Hirdetés

Johnny Depp nyomoz - Előzetesen a City of Lies

|

Ki ölte meg Tupac Shakurt?

Hirdetés

Úgy fest, hogy miután az elmúlt években Johnny Depp minden értelemben kibohóckodta magát, ismét elkezdett sznész üzemmódba kapcsolni, hogy legyen miből kifizetnie Amber Heard asszonytartását. És nem hinnénk, hogy a teljesen unalmas című City of Lies fog változtatni megfeneklett karrierjén, azért van még remény. 

Hirdetés

Depp egy bizonyos Russel Poole nevezetű nyomozót alakít, aki a Forest Whitaker által játszott, Jackson névre hallgató újságíró hatására melegíti fel a Tupac Shakur és Notorius B.I.G. meggyilkolása körüli esetet, amellyel igencsak darázsfészekbe nyúlnak. 

Azt mondani sem kell, hogy megtörtént esetet dolgoz fel és a 2016-ban forgatott film nem feltétlenül ad túl sok bizakodásra okot - noha az előzetes egész vállalható - pláne, hogy a premier is a nem éppen kiemelt premiereknek fenntartott szeptember 7-re esik. Ennek azonban prózai okai is vannak: Ugyanis 1996-ban Tupac-ot ezen a napon lőtték le és az előzetes keltezése sem véletlen, mivel Notorius B.I.G. ezen a napon született. Kétségeinket viszont nem nyugtatja meg, hogy az A Brad Furman dirigálta a kezdetben sokkal jobb címmel (LAbyrinth) rendelkező mozit, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az egészen kiváló Az igazság ára Matthew McConaughey-el, valamint a borzalmas Vakszerencsét Ben Affleckkel és Justin Timberlake-kel. Reméljük minőségben előbbihez áll majd közel.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.