Hirdetés

Befutott a Cloak & Dagger első előzetese

|

Felnőni nem könnyű, pláne ha szuperképességekre teszel szert.

Hirdetés

A Marvel nem csak a mozivásznakat uralja, hanem kijelenthető, hogy a sorozatok világát is. Az ABC-n még mindig fut A S.H.I.E.L.D. ügynökei (igaz egyre csökkenő nézettséggel), és az FX-en a zseniálisan egyedi Légió sem dönt csúcsokat, ellenben a Netflixen jól pörögnek a Defenders szériái, a DareDevil, a Jessica Jones, a Luke Cage és még a nem túl acélos Iron Fist is. Most a Freeform készül beszállni a versenybe a Cloak & Daggerrel.

Hirdetés

A sorozat egy igazi coming of age történet lesz, amely a két teljesen különböző háttérrel rendelkező fiatalt, Tandy Bowent (Olivia Holt) és Tyrone Johnsont (Aubrey Joseph) állítja középpontba, akik mindketten egy titokkal együtt nőnek fel, de nem merik megosztani mással. A széria felett a Marvel Television és az ABC Signature Studios bábáskodik, a showrunner Joe Pokaski (Hősök) lesz, aproducerek között pedig megtaláljuk a legutóbbi két Netflix féle Marvel sorozatot (Luke Cage, Iron Fist) is koordináló Jeph Loeb-ot és Jim Chory-t.

A Freeform 10 epizódot rendelt be és a show valamikor 2018 elején indul, szóval még egy kicsit várnunk kell rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.