Hirdetés

Cloud Atlas - Trailer #2

|

Egy újabb, magyar címen: Felhőatlasz trailer érkezett, ami felülszárnyalja az eddigieket, és leszögezi, hogy ez bizony jó film lesz.

Hirdetés

A filmet továbbra is a két Wachowski és Tom Tykwer írja és rendezi, a forgatókönyv pedig David Mitchell, a mai angol irodalom talán legnagyobb alakjának regénye alapján készült. Mivel a rendezők még mindig ugyan azok, és a film már szinte készen is van (október 26-án jelenik meg az USA-ban), a sztárok is még mindig azonosak: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Xun Zhou, Keith David, és David Gyasi szerepelnek a filmben, de nyilván a többségnél csak az első három számít, főleg a kifehéredett Halle Berry.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.