Hirdetés

Coco trailer - haláli a Pixar új filmje (Frissítve)

|

A lámpás cég ismét eredeti ötletből készít filmet és milyen jól teszi.

Hirdetés

A drámaibb hangvétel ellenére nem lehetne azt mondani, hogy tűkön ülve várnánk a Pixar újabb Verdák moziját. Már csak azért sem, mivel túlontúl ráálltak az utóbbi időben a folytatásokra, így különösen örömteli, ha nem valamelyik klasszikusukról húzzák le a sokadik bőrt. A Coco szerencsére a mostanság a szabályt erősítő kivételt képezi.

Hirdetés

Pedig elsőre a pár évvel ezelőtti Az élet könyve című, Guillermo del Toro által felügyelt mesére emlékeztet, ahol szintén a mexikói kultúrában meghatározó Holtak Földjére látogathattak el a nézők, ám ezt ezúttal a Toy Story 3-at dirigáló Lee Unkrich vezénylete alatt, akit egy Holtak Napi rendezvény ihletett meg a film elkészültében. A főhős Miguel szeretne híres zenész lenni, akárcsak néhai példaképe, Ernesto de la Cruz. Pár szerencsétlen véletlen folytán azonban a Holtak Földjén köt ki, ahol számtalan kaland vár rá. A gyerekek érdekében azért reméljük, George A. Romero nem erősíti a stábot.

Coco szinkronos trailer: 

Coco angol trailer: 

A film bemutatója novemberben esedékes és az eredeti hangok között olyan latino színészeket találunk, mint Benjamin Bratt, vagy Gael Garcia Bernhal. Amondóak vagyunk, ha olyan intelligens mesét sikerült kihozni az érzelmekből és a serdülésből, mint az Agymanók, akkor a halál témáját is könnyedén fogyaszthatóvá tudják varázsolni a Pixarék, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.