Hirdetés

Robbie és Stephen Amell sci-fit forgatott Code 8 néven, íme az előzetes

|

A Zöld Íjász sorozat főszereplője ismét hősködik, csak ezúttal egy független filmben.

Hirdetés

A két Amell, Stephen (A Zöld Íjász, Tini Nindzsa Teknőcök 2.) és Robbie (Flash - A Villám, A kiválasztottak) eredeti ötletén alapuló sci-fit eredetileg egy kisfilmben láthattuk még 2016-ban, amellyel támogatókat kerestek a projekthez: ez egy alternatív világról szólt, amiben az emberiség 4%-a valamilyen képességgel születik. Azonban a képregényekkel ellentétben nem állnak szuperhősnek és nem is lesznek milliárdosok, hanem bujkálni kényszerülnek, képességeiket még véletlenül sem felfedve, mert azok használatáért azonnal lelőhetik őket.

Hirdetés

A Code 8 a korábban rövidfilmekkel (Call of Duty: Find Makarov) és a Grace: The Possession című horror-thrillerrel előrukkoló Jeff Chan rendezésében és produceri felügyeletével valósulhatott meg, aki a korábban látott kisfilmet készítette el egész estés formában a Vertical Entertainment jóvoltából, Amellék mellett pedig többek között felbukkan a filmben Greg Bryk (Fűrész 5., Golyózápor, Ad Astra) és Sung Kang (Halálos iramban-filmek, Fejlövés) is. Nézzétek meg a kedvcsinálót, érdemes: 

A Code 8 december 13-án kerül a külföldi mozikba és a digitális szolgáltatásokba, de a magyar megjelenésről egyelőre nincsenek információink. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.