Hirdetés

Collide előzetes - Nicholas Hoult újra a volán mögött

|

Nicholas Hoult a Mad Max - A harag útja után ismét autókat tör és száguldozik, ám ezúttal posztapokaliptikus környezet helyett a német autópályákon teszi ezt.

Hirdetés

George Miller tavalyi adrenalin bombájában Nicholas Hoult egy energiával túlfűtött és mégis emberi alakítást nyújtott, a film sok emlékezetes pillanata közül néhányat kétség kívül neki köszönhettünk. Most, legújabb filmjében, a régóta tologatott Collide-ban ismét kormányt ragad, tör-zúz, de ezúttal nem a Valhallába jutás a cél, hanem filmbéli partnerének megmentése.

Hirdetés

Egy félresiklott rablás után, Casey Stein (Hoult) egy rendkívül értékes szállítmány birtokában kénytelen menekülőre fogni a kegyetlen bandavezér Hagen (Anthony Hopkins) elől. A hajthatatlan bandavezér előli menekülésben Casey más lehetőség híján felkeresi egykori munkaadóját, a csempész Gerant, hogy megvédhesse barátnőjét, Juliettet (Felicity Jones). Casey elindul adrenalinnal fűtött, törött luxusautókkal kikövezett útján, a német autópályákon száguldozva, hogy megmenthesse szerelmét, mielőtt túl késő lenne.

Az első klisékkel telepakolt képsorok alapján a Collide nem tűnik egy különleges filmnek. Ettől függetlenül még érhet bennünket meglepetés. Egyébként Houltnak nem ez az egyetlen közelgő autós filmje, ugyanis jövő év elején érkezik a hasonló sztorival rendelkező Baby Driver is, amelyet Edgar Wright fog majd rendezni, aki mint tudjuk mindig képes valami különlegességet hozzáadni egy ennyire átlagos történethez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.