Hirdetés

Colossal teaser - Anne Hathaway egy szörnyet irányít

|

A Colossal nem tűnik egy véresen komolyan vett várospusztítós filmnek.

Hirdetés

2017 egyik legfurcsább filmjének ígérkezik a friss kedvcsinálóval rendelkező Colossal. Nacho Vigalondo (Időbűnök) filmje görbetükröt mutat az óriásszörnyes filmeknek és egy személyesebb, humorosabb tónussal toldja meg.

Hirdetés

A film főhősnője Gloria (Anne Hathaway), akinek az élete elkezdett darabokra hullani a rossz döntéseinek és az italnak köszönhetően. Amikor elveszti az állását és a barátja kirúgja az albérletéből, Gloria visszatér szülővárosába és a sors újra összehozza gyerekkori barátjával (Jason Sudeikis). Ennek ellenére ismét elkezd lefelé csúszni a mélybe. Eközben Dél-Koreában egy hatalmas szörny kezdi el letarolni Seoul-t. Gloria rájön, hogy valamilyen furcsa pszichikai kapcsolatban áll ezzel a lénnyel és irányítani tudja a mozgását. Ez persze rá fogja nyomni a bélyegét Gloria életére is.

A film már néhány fesztivált megjárt tavaly, az amerikai mozik azonban csak 2017 áprilisában mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.