Hirdetés

Berendelték a Fear the Walking Dead hatodik évadát

|

A zombik egy darabig még biztosan nem mennek sehova.

Hirdetés

Még véget sem ért a Fear the Walking Dead aktuálisan futó ötödik szezonja, melyhez szokás szerint most is kaptunk egy igen sokat sejtető félévados előzetest az augusztus 11-én esedékes visszatérése előtt, amit alább tekinthettek meg. A legnagyobb meglepetést azonban mégsem ez, hanem az alkotók zombiharapáshoz felérő váratlan, ám végső soron igen pozitív bejelentése okozta. 

Hirdetés

Akkora szívbajt okozó újdonsággal szerencsére nem szolgáltak, mint a képregényeket író, majd azoknak hirtelen véget vető Robert Kirkman. Mindenesetre azt azért meg kell hagyni, igazán váratlan húzás volt a részükről, mikor a The Walking Dead vezető kreatívjaként ügyködő Scott M. Gimple csak úgy bejelentette, hogy jövőre a hatodik évadával folytatódik majd a Fear the Walking Dead története. Gimple  ezután elmondta, hogy hosszútávon mindenképpen szeretnének minél többet megmutatni a TWD posztapokaliptikus világából, hiszen az ő meglátása szerint még rengeteg másik civilizáció vár arra, hogy felfedezzük őket. Ami a hatodik évadot illeti, Gimple hozzátette, hogy három vadonatúj színésszel bővül majd a már amúgy is rengeteg figurát mozgató stáb Colby Minifie, Peter Jacobson és Colby Hollman személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.