Hirdetés

Comic-Con 2011 - The Bunraku Trailer

|

Megérkezett a The Bunraku legelső trailere is Josh Hartnett, Woody Harrelson, Ron Perlman és Demi Moore beavatásával - őrült dolgoknak lehetünk szemtanúi, az egyszer biztos!

Hirdetés

A The Bunraku-t úgy írhatnánk le, mintha a Dick Tracy és a Kung Fu Hustle keverékét fűszereznénk meg némi Beetle Juice beütéssel. Ugye, hogy ugye? A sztori a következő: egy vándor (Josh Hartnett) csapatba verődik egy fiatal szamurájjal (Gackt) és egy csapossal (Woody Harrelson), majd bosszút esküsznek a könyörtelen vezér (Ron Perlman) ellen, aki egy sereg veszélyes bűnöző ura és parancsolója. A filmben nem mellesleg látható néha Demi Moore és Kevin McKidd is. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.