Hirdetés

Comic-Con 2012 - A Star Trek 2 kulisszái mögött

|

Karl Urban is jelen volt a San Diego-i rendezvényen, hogy népszerűsítse a Dredd című remaket és ha már ott volt, gyorsan kikacsintott a Star Trek folytatása felé és megmutatott egy videót.

Hirdetés

A mozgóanyagban a Star Trek 2 kulisszái mögé tekinthetünk be értékes perceken keresztül, ráadásul Karl Urban meglepetése mellett arra is fény derül, amire J.J. Abrams oroszlán módjára vigyázott a forgatás megkezdése óta: vajon kit alakíthat Benedict Cumberbatch? A válasz nem más, mint Gary Mitchell, aki Kirk kapitány barátja és az Enterprise kormányosa volt, ám egy különös energiamezőbe érve emberfeletti képességekre tesz szert és egyre inkább elveszíti emberi mivoltát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.