Hirdetés

Comic-Con 2012 - Da Vincis Demons leleplezés

|

A San Diego-i Comic-Con fesztiválon mutatkozott be David S. Goyer új sorozata, a Da Vincis Demons, melynek forgatókönyvét A sötét lovag írója készíti.

Hirdetés

A nyolc epizódra betervezett sorozat a Starz és a BBC közreműködésében rajtol majd el 2013-ban, a sztori középpontjában pedig ki más is állhatna, mint a híres Leonardo Da Vinci. A fantasy sorozat az ő egyedi életét mutatja be, akinek a szemén keresztül megismerhetjük a múlt titkait. A szereplők közül eddig Tom Riley, Laura Haddock és Lara Pulver ismert, Haddock Lorenzo Medici és Da Vinci szeretője lesz. A folytatásban ott található a poszter és az első ízelítő a sorozatból.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.