Hirdetés

Comic-Con 2012 - Dokumentumfilm a Batmobilról

|

A Warner Bros. kiadta a Batmobilról készült dokumentumfilm legelső ízelítőjét, amelyben mindenki megszólal, akinek valaha is köze volt a legendás járműhöz.

Hirdetés

A The Batmobile névre hallgató műben magától értetődően a denevérember verdáiról esik majd szó, meglepő módon már az 1930-as évektől kezdődően az erő, az igazság és a remény szimbólumának számítnak az éjfekete járgányok. Batman technológiájának csúcsát jelentik, a Batmobil kombinációja a zabolátlan kreativitásnak, a fejlett technológiának és az igazságosságra való törekvésnek - négy keréken. A dokumentumfilm tartalmaz majd archív felvételeket, képeket és illusztrációkat is, egészen a Batmobi születésétől kezdve fejlődésén keresztül napjainkig. Interjúkat láthatunk a filmesekkel, tervezőkkel, építőkkel, kaszkadőrökkel és minden olyan szakemberrel, akinek valaha is köze volt az ikonikus járműhöz. Olyan nevek szólalnak fel a film során, mint Christian Bale, Adam West és a három kihagyhatatlan Batman-rendező, Christopher Nolan, Joel Schumacher és Tim Burton.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.