Hirdetés

Comic-Con 2012 - Man of Steel panel

|

Bár hivatalosan már véget ért az idei Comic-Con, továbbra is sorra kapjuk és jelentetjük meg a kimaradt híreket, információkat, a különböző panelekről származó videókat. Ilyen a Man of Steel esete is.

Hirdetés

A San Diego-i helyszínen csatangoló rajongók láthatták már élesben a Man of Steel teaser trailerét, ami az első vélemények alapján nem pár szöveg, némi narráció és egy logó, hanem nagyon is mozgókép magából a filmből! Az interneten nagyon szörnyű minőségben már fellelhető a rövid előzetes, de amíg nem találunk hozzá minőségi anyagot, addig nem posztoljuk ki. A folytatásban a Man of Steel paneljét csodálhatjátok, ahol jelen volt Henry Cavill főszereplő és Zack Snyder rendező úr is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.