Hirdetés

Comic-Con 2012 - Marvel Panel

|

Külön-külön hírekben már szöveges formában megtekinthettétek a fontosabb bejelentéseket, de mi maximalisták vagyunk és azt szeretnénk, ha kicsit ott érezhetnétek magatokat a helyszínen.

Hirdetés

A Marvel panelje volt talán a legizgalmasabb az idei Comic-Con rendezvényen, hiszen olyan projektekről hallhattunk tőlük információkat, mint a Vasember 3, a Thor 2, az Amerika kapitány 2, az Ant-Man vagy éppen a Guardians of the Galaxy. A folytatásban három videót is megtekinthettek a panelről, a többi panelhez hasonlóan mindegyik angol nyelvű. Érdemes figyelemmel követni az érkezőket, hiszen ott van Robert Downey Jr., Don Cheadle, Jon Favreau és Shane Black is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.