Hirdetés

Comic-Con 2012 - Pacific Rim panel

|

Guillermo Del Toro duplán megörvendeztette a San Diego-i rendezvény résztvevőit, hiszen lényegében bejelentette a Hellboy harmadik részét és egy Pacific Rim előzetest is levetített.

Hirdetés

A Pacific Rim mozgóanyagára egy kicsit még várni kell, de hamarosan fenn lesz normális minőségben az interneten és igyekszünk rögtön posztolni. Ami pedig a film Comic-Con paneljét illeti, maga a rendező is jelen volt és válaszolt minden kérdésre, továbbá Ron Perlman is jelen volt a beszélgetésnél további kollégái mellett. A Pacific Rim Travis Beacham forgatókönyve alapján, Idris Elba, Ron Perlman, Charlie Hunnam, Charlie Day, Clifton Collins Jr. és Rinko Kikuchi szereplésével 2013. július 12-én jelenik meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.