Hirdetés

Comic-Con 2012 - The Lone Ranger - Trailer leírás

|

A Walt Disney új western filmje a The Lone Ranger trailere debütált a Comic-Con-on. A film, melyben Johnny Depp és Armie Hammer játszák a főszerepet, egy év múlva kerül a mozikba.

Hirdetés

A trailer első felében ami kicsit több mint másfél perc, jeleneteket láthatunk egy régi vasút építéséről. Láthatjuk a munkásokat akik építik, és a üzletembereket akik profitot szereznek belőle, mialatt a narrátor azt mondja " Aki a vasutat irányitja, az irányitja a jövőt is!"  Ezután láthatjuk Johnny Depp -et és Armie Hammer-t amint lóháton közlekednek, később pedig a Depp által megformált Tonto mászik egy száguldó vonat alvázán, miközben társa a magányos vadőr próbálja átvenni irányítást.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.