Hirdetés

Comic-Con 2013: Riddick trailer (18+)

|

Új, felnőtteknek szóló előzetest kapott a Vin Diesel nevével fémjelzett Riddick a Comic-Con alkalmából, amely nem éppen a korhatár-besorolás biztosság kedvéért készült, de nem is ez volt a cél.

Hirdetés

Mint az már említettük korábban, a harmadik Riddick film R-kategóriás lesz, tehát 18 éven felüliek csücsülhetnek csak be rá a mozikban, ami remek döntés a stúdió részéről, hiszen Riddick ennél kevesebbel be sem érné: fojjon az a vér, legyen félelmetes, röpködjön csak pár káromkodás. A legújabb előzetes már a folytatásban nézhető és egyszerűen lenyűgöző (tartalmaz jó pár új jelenetet is az előzőhöz képest).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.