Hirdetés

Comic-Con 2013 - Veronica Mars trailer

|

A Veronica Mars mozit időtlen-idők óta pletykálták, mígnem az illetékesek megelégelték a tengést-lengést és a közösségi finanszírozás eszméjében bízva KickStarterre vitték a projektet.

Hirdetés

A többi már történelem - mondhatnánk és nem is tévednénk vele, hiszen a Kickstarteren való gyűjtés olyannyira sikeres volt, hogy a kitűzött két millió dollár helyett 5,7 milliót sikerült összekaparni, így megkapták a Warner Bros. áldását és eme lobogó alatt jelenhet meg a Veronica Mars mozi. Az első előzetest a Comic-Con alatt vetítették le, amely nem is egészében előzetes, hiszen bár tartalmaz némi ízelítőt a filmből, akad benne szép szerével interjú a készítőkkel és forgatási jelenetek is. Aki esetleg nem ismerné Veronica Mars karakterét,annak eláruljuk, hogy eredetileg egy 2004-ben indított, amerikai tv sorozat főszereplője ő, aki tanulmányai mellett besegít édesapja magánnyomozásaiba is. A karkatert Kristen Bell keltette életre, ahogyan a filmváltozatban is ő fogja. Rob Thomas rendező még hozzátette, hogy ha sikeres lesz az adaptáció, akkor akár franchise is lehet az ötletből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.