Hirdetés

Comic-Con Episode IV: A Fan’s Hope – Trailer

|

Kijött a Morgan Spurlock rendezte, a képregény fanatikusok karneváljának számító Comic-Con fesztiválról szóló dokumentumfilm előzetese. Geekek, egyesüljetek!

Hirdetés

Spurlock korábban már bizonyította tehetségét a Super Size Me és a Hol az ördögben van Oszama bin Laden? című dokumentumfilmekkel. Legújabb alkotásában a (többek között) képregény rajongók éves eseményének számító Comic-Con fesztivált vizsgálja tüzetesebben, és olyan rajongók is felszólalnak, mint Seth Rogen vagy Kevin Smith. A film producerei között pedig olyan képregényes berkekben nagyágyúkat köszönthetünk, mint Joss Whedon és Stan „The Man” Lee.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.