Hirdetés

Contraband - Trailer (Update)

|

Baltasar Kormákur (Út a mennyországba) rendezésében készül el a Contraband thriller, melyet a Universal szeretne bemutatni 2012. január 13-án.

Hirdetés

A főbb szerepekben Mark Wahlberg-et, Kate Beckinsale-t és Giovanni Ribisi-t találjuk, de a mellékszerepek egyikében bizonyíthat Lukas Haas, J.K. Simmons és Ben Foster is. A Contraband szinopszisában Chris Farraday (Mark Wahlberg) öccse egy olyan drogüzletbe keveredett, amiből nem jött ki épen és egészségesen, ezért Chris-re hárul a feladat, hogy felelevenítve régi elfoglaltságát kisegítse az öcsköst a szorult helyzetből. Sietnie kell azonban, hiszen a fejesek nem szeretnek várni, és az idő elteltével nem csak a két testvér kerül életveszélybe, hanem Chris családja is.

Update: magyar feliratos előzetessel kiegészítve, és megkapta a magyar címét is: Csempészek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.