Hirdetés

Coriolanus - Trailer

|

Ki ne szeretné Voldemortot, Az elszánt diplomatát, vagy egy betegesen furcsa náci katonát?

Hirdetés

Ralph Fiennes a maga nemében igazán kiváló színész, sokunk kedvenc alkotásaiban szerepelt már. De mi történik, ha ő kerül a színpad mögötti székbe (is)? Megszületik a (számomra) tök érthetetlen Coriolanus. Okés, eleve kissé furcsa egy film amibe bármilyen formában szerepel az anus szó, de egyelőre betudhatjuk nekem a dolgot. Függetlenül ezektől a film mesterien néz ki, nem csak Fiennes, de Gerald Butler is lenyűgöző formában van (figyelitek, milyen k**vakeményen tudja szorongatni az övét?), és maga a sztori is fantasztikusnak tűnik. Valahogy nekem kicsit furcsának tűnnek a gépfegyverek és Shakespeare neve együtt, de fel lehet fogni szimbolikus feldolgozásnak (mint anno az a Leonárdó DeKabrió féle film).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.